tirsdag 31. mai 2011

En uke hjemme alene.

Mamma og Tom dro til syden forje tirsdag, så jeg og Robin har vært en uke hjemme alene. Har hatt det veldig koselig, er hyggelig å ha en man legger seg med og våkner med.

Har ryddet litt, og satt på en maskin med klær i dag. Nå skal jeg lese til nok en eksamen. Bare skole i morgen igjen, så er det lang helg! Det blir deilig.

 Dro i butikken med sulten mage, jammen ble det mye godt i posene da.

 Lagde biff stroganoff gryte med salat og hvitløksbrød til gutten min.
 Deilig frokost før skolen, kokt egg og hjemmelaga jordbærsyltetøy på ferskt brød + frukt.

 Jeg og Robin lagde kyllingkjøttdeig med grønnsaker, ris og balisaus i ovnsbakt form, nam!

 Prøvde ut en ny youghurt, dette var den ene som besto av eple og kanel, den andre var pære. Begge var veldig gode, og liker at det er frukt biter oppi youghurten.

 Så var det fredag, Ida kom på besøk. Vi lagde mat så film (varg veum-svarte får, egentlig skuffende...og med aqua lena's stemme som høres rar ut..) og tok deretter turen på brasseri 74.


 Rett før Ida kom baket jeg forresten bursdags kaka til Nadia, der jeg koset meg masse lørdag 28.05.
 Etter kafè besøket dro jeg til noen venner, hvor de koset seg med noe drikke! Hadde det kjempe kos og fikk meg en god latter av min kompis som endte kvelden på gulvet snorkende.


 Lørdag spiste jeg og Robin grandiosa's hjemmelagde, må si jeg likte den og at det var en flott bund på pizza'en.

 Jeg og Robin var også en tur i byen hvor jeg fikk kjøpt ''krem'' for å beskytte og gjøre sko'a mine pene. Jeg fikk også en flott genser av gutten min.


 Bianco delte ut is, og det var denne. Smakte godt, youghurtis slår aldri feil.
 Så var jeg klar for bursdag, tok med meg vina, potetgullet, kaka, gaven ... Godt humør osv og hadde en kjempe kveld!
 Dagen derpå frokost med Malin kjære.

 På søndags kvelden dro vi ut å spiste herlig, fantastisk mat på but's/indiska i sarpsborg med Andrè og Cesilie. Robin var super søt og spanderte på meg. Endte kvelden med litt is og kjeks, og så på søndagsfilmen på tv3: dine, mine og våre. Morsom film som jeg egentlig hadde sett før men som ikke gjorde noe og se igjen.

 Mandag lagde jeg for første gang hjemmelaga kjøttkaker, hjemmelaga saus og hjemmelaga potetstappe, resultatet var dette. Ble fornøyd, smakte godt.

Dette er dagens middag. Sitter nå og leser til eksamen. Skal straks ta meg en liten pause og henge opp klær og lage matpakke til Robin, som skal jobbe i kveld.

I morgen kommer mamma og Tom hjem igjen! Da blir det å støvsuge + vaske før de kommer hjem. Og kanskje jeg overrasker med noen kanelboller.

Ellers er det jo fridag for alle på torsdag, da ønsker jeg meg fint vær og dere andre en flott dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar